Cartofi prăjiți cu Chipotle și usturoi
Cartofi prăjiți cu Chipotle și usturoi este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de chipotle, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi la grătar cu Chipotle și usturoi, Cartofi Prăjiți Cu Chipotle Picant, și Cartofi dulci prăjiți de două ori cu Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. aruncați cartofii și uleiul în castron pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie mare de copt, cu o parte tăiată în jos. Prăjiți 15 minute. Întoarceți cartofii pentru a expune cealaltă parte tăiată. Prăjiți până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Presărați cartofii cu 1 linguriță de pudră de chipotle, usturoi, sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Întoarceți cartofii cu pielea în jos. Prăjiți 10 minute mai mult.
Între timp, se amestecă CR aproxormme fra fra, suc de lămâie, și restul 1/2 linguriță pulbere chipotle într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentează crema chipotle cu sare și piper.
Aranjați cartofii pe platou.
Serviți, trecând separat crema chipotle și pene de var.
* Disponibil pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.