Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Bivolă
Rețeta de cartofi prăjiți cu brânză de bivol este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de cartofi prăjiți, piper măcinat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 19649. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Bere Buffalo, buffalo și brânză cuptor cartofi prajiti, și Buffalo Pui Bere Brânză Fondue Fries pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450, tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.Folosind un castron mare, adăugați cartofi prăjiți congelați și stropiți cu ulei.
Adăugați sare de usturoi, pudră de cayenne și piper. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca cartofii prăjiți până când sunt bine acoperiți cu ulei și condimente.
Așezați cartofii prăjiți condimentați într-un singur strat pe foaia de copt și coaceți timp de 20-25 de minute pe raftul din mijloc, întorcând cartofii prăjiți la jumătatea drumului.În timp ce cartofii prăjiți se coc, folosiți o cratiță mică sos de bivol și unt la foc mic până când se încălzește și untul se topește.
Îndepărtați cartofii prăjiți când sunt crocanți, întoarceți cuptorul la grătar înalt și asigurați-vă că aveți un suport în cea mai înaltă poziție. Lăsând cartofii pe tigaie, stropiți cu sos de bivolă, apoi presărați brânză cheddar și brânză albastră uniform deasupra
Locul tigaie de cartofi sub broiler și urmăriți îndeaproape până când brânza este topit și Bulbuc , ar trebui să ia doar aproximativ 2-3 minute.
Scoateți, lăsați să se răcească doar 2 minute, apoi presărați cu ceapă și arpagic.
Serviți cu o parte a pansamentului ranch și bucurați-vă!