Cartofi Prăjiți Cu Brânză Albastră

Cartofi Prăjiți Cu Brânză Albastră
Cartofi prăjiți cu brânză albastră este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 314 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână slănină, cartofi roșii, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandwich Cu Ou Prăjit Cu Slănină Și Brânză Albastră, Salată De Șalotă Prăjită Și Brânză Albastră, și Aripi De Bivol Prăjite Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cartofii și ceapa. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste si cartofii sunt fragede, 15-20 de minute. Amestecați brânza albastră și slănina, continuați să gătiți până când brânza albastră începe să se topească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista