Cartofi Prăjiți Cu Brânză Albastră

Cartofi Prăjiți Cu Brânză Albastră
Cartofi prăjiți cu brânză albastră este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 314 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână slănină, cartofi roșii, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandwich Cu Ou Prăjit Cu Slănină Și Brânză Albastră, Salată De Șalotă Prăjită Și Brânză Albastră, și Aripi De Bivol Prăjite Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cartofii și ceapa. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste si cartofii sunt fragede, 15-20 de minute. Amestecați brânza albastră și slănina, continuați să gătiți până când brânza albastră începe să se topească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista