Cartofi Prăjiți
Seedy chipsuri este un vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 107 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt fără aluminiu, semințe de susan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți, Slaw Simplu, și Pătrățele De Gustări "Crude" .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați ambele făină, semințe de mac, semințe de susan, sare și praf de copt.
Adăugați uleiul și amestecați până se combină.
Adăugați apa și amestecați pentru a combina și a crea un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați de 4 până la 5 ori. Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale, acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pentru un cracker subțire de gustare: pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată de aluat la 1/16 inci și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dacă există loc pe tava, repetați cu o a doua bucată de aluat.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 4 minute, apoi răsturnați și coaceți încă 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de răcire. Când se răcește, rupeți în bucăți de dimensiunea dorită. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Pentru un cracker de scufundare mai gros: pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul ca mai sus, dar la o grosime de 1/8 inch.
Coaceți timp de 6 minute pe prima parte, apoi răsturnați și coaceți încă 4 până la 6 minute.
Rulați folosind o rolă de paste ușor făinată. Aplatizați aluatul până când va trece prin prima setare și mergeți la cel mai mare număr pe care îl va permite rola de paste fără a rupe aluatul.
Coaceți conform instrucțiunilor subțiri de cracker.
Notă: timpii de coacere vor varia în funcție de grosimea exactă a aluatului și de temperatura cuptorului, așa că urmăriți-i cu atenție. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.