Cartofi Portughezi "Perforați"
Cartofii portughezi "perforați" ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 160 de calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, sare kosher, cartofi rotunzi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Portugheză o oală de pui și cartofi, Cartofi Prăjiți Portughezi, și Ouă Amestecate portugheze cu Cod de sare și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați usturoiul și uleiul de măsline; lăsați să se absoarbă 40 de minute.
Prăjiți cartofii într-o tigaie superficială la 400 pe grătarul cuptorului din mijloc timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
"Punch" fiecare cartof, expunând carnea, lovind cu un sucitor sau un ciocan de carne. Aranjați cartofii pe un vas cald de servire.
Se strecoară uleiul de măsline și se stropesc peste cartofi; se presară sare kosher și piper.