Cartofi pesto Lemony
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați cartofii pesto Lemony. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, ceapă, pesto și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de cartofi prăjiți și linte cu Pesto de lămâie, pesto de mazăre lemony, și Paste Pesto Lemony cu mazăre.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii aproximativ 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, apoi reveniți în tigaie și zdrobiți aproximativ cu o furculiță.
Sfat în frunzele de ceapă și spanac.
Se toarnă peste uleiul de măsline, pesto și sucul de lămâie, se condimentează după gust și se aruncă pentru a acoperi totul în pansament.
Serviți cald cu cârnați, pui sau o friptură.