Cartofi Panguitch
Panguitch Potatoes este un aperitiv care servește 15. O porție conține 217 calorii , 8 g de proteine și 10 g de grăsime . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită zară, ceapă, piper și sare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este solid. Cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , cartofii brabanți la cuptor și corned beef la cuptor cu varză sotă și cartofi noi la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau doar până când se înmoaie.
Scurgere; se răcește ușor. Rade cartofii.
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; adăugați cartofi. Se amestecă pentru a combina.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se încălzește. Pune resturile la frigider.