Cartofi noi marinați
Cartofi noi marinați durează în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi, vin, șalotă și oțet de vin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Sfeclă marinată cu cartofi și hrean, Carne de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru, și Piept de rață marinat cu cartofi sotati.
Instrucțiuni
Sfat cartofii într-o tigaie mare și se fierbe în apă clocotită cu sare timp de 10-15 minute pana cand se inmoaie. În timp ce cartofii se gătesc, răsturnați vinul, șalotele și zahărul într-o cratiță, apoi fierbeți timp de 10 minute până se reduc la jumătate. Sfat în oțet și ulei de măsline, apoi aduceți la fierbere până când uleiul a devenit încorporat în pansament.
Se toarnă jumătate din pansament peste cartofii calzi și se lasă să se răcească. Amestecați pansamentul rămas și pătrunjelul înainte de servire.