Cartofi noi la grătar și dovlecei cu Radicchio, brânză de capră și vinetă de Sherry îmbătrânită

Cartofi noi la grătar și dovlecei cu Radicchio, brânză de capră și vinaigrette Sherry în vârstă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,26 USD pe porție. O porție conține 772 calorii, 11g de proteine, și 61G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, ulei de măsline, sare și piper radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Brânză De Năsturel, Pere Și Capră Cu Vinetă De Sherry, Favan și fasole galbenă cu Radicchio, brânză de capră și vinetă portocalie de anason, și Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la înălțime. Feliați cartofii în jumătate și dovleceii în felii groase de 1/4 inci; periați ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Gratiți cartofii și dovleceii până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți radicchio cu ulei, puneți pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor. În timp ce cartofii, dovleceii și radicchio se prăjesc, bateți împreună oțetul, șalotul, muștarul și mierea într-un bol mediu până se combină. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Puneți cartofii, dovleceii și radicchio într-un bol și aruncați ușor cu 1 cană de vinetă. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați amestecul de cartofi într-un platou și acoperiți cu brânza de capră.
Stropiți cu mai mult pansament și presărați cu arpagic tocat.