Cartofi mărați cu Feta
Cartofi mărați cu feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, mărar, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 51% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , Gnocci cu legume și feta și Salată de nizoză cu somon afumat din Alaska cu feta mărunțită cu Alouette .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron de servire, combinați brânza, mararul, uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Adăugați cartofii și amestecați ușor pentru a se acoperi.