Cartofi Mexicani
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Cartofii Mexicani ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 169 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 432 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, chimen, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Mexicani, Cartofi Mexicani cu brânză, și Cartofi Mexicani De Două Ori Coapte.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii timp de 5 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa timp de 8 minute.
Adăugați usturoiul și condimentele, apoi prăjiți încă 2 minute.
Scurgeți cartofii și vârful în amestecul de ceapă. Întoarceți focul și agitați cartofii în jur, astfel încât să fie acoperiți cu toții. Gatiti inca 10 minute pana se inmoaie, apoi serviti cu crema acrita, presarata cu putin cayenne.