Cartofi-Legume Gratinate
Cartofi-legume Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de lapte, morcov, cartof și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Gratin De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi la aburi, acoperiți, timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și reveniți la tigaie; se amestecă parțial cu un masher de cartofi.
Preîncălziți cuptorul la 37
Aburiți broccoli, morcovul feliat și ceapa tocată, acoperite, timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Combinați cartoful, legumele aburite, laptele, 1/2 cană de brânză, busuiocul, sarea și piperul într-un bol mare. Puneți amestecul de cartofi într-un vas de copt adânc de 2 litri acoperit cu spray de gătit și acoperiți cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți amestecul de cartofi, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute.