Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan

Cartofii la grătar și sparanghelul cu busuioc și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, cartofi cu piele subțire, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sparanghel Cu Unt De Busuioc-Parmezan, Cartofi Roșii Zdrobiți Cu Busuioc Și Parmezan, și Sparanghel, ciuperci si rosii saut nr. 6 cu busuioc proaspat si parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați oțet, ulei, piper și 1/2 linguriță sare.
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inch; se adaugă în tigaie și se amestecă pentru a acoperi.
Stropiți interiorul unui coș de grătar cu balamale pătrate de 11 sau 12 inci cu spray de ulei de gătit (sau periați ușor cu ulei). Ridicați cartofii din tigaie, rezervând marinada; aranjați într-un singur strat în coș și închideți.
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel; adăugați sparanghel la marinată în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Stropiți interiorul unui alt coș de grătar cu balamale pătrate de 11 sau 12 inci cu spray de gătit (sau periați ușor cu ulei). Ridicați sparanghelul din marinată, aranjați într-un singur strat în coș și închideți (dacă aveți doar 1 coș, gătiți legumele în ordine).
Pregătiți grătarul pentru căldură directă (vezi mai jos). Când este fierbinte (vă puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde), setați coșul cu cartofi pe grătar; întoarceți des până când cartofii se rumenesc și se înmoaie când sunt străpunși, 6 până la 8 minute în total. După ce cartofii s-au fiert 5 minute, puneți coșul cu sparanghel pe grătar; întoarceți des până se înmoaie când este străpuns, aproximativ 5 minute. Legumele se suprapun oarecum când întoarceți coșul; agitați-l pentru a le întinde, astfel încât să gătească uniform.
Scoateți legumele fierte de pe grătar. Aruncați sparanghelul pe o scândură și tăiați-l în bucăți de 2 inci; reveniți la marinată.
Adăugați cartofi la marinată.
Feliați subțire frunzele de busuioc; se adaugă la legume în tigaie și se amestecă ușor.
Se toarnă amestecul pe un platou.
Se ornează cu crenguțe de busuioc. Împrăștiați aproximativ jumătate de parmezan peste legume.
Se servește cald sau la temperatura camerei; adăugați brânza rămasă și sarea după gust.
Note: pentru a găti legume concomitent, aveți nevoie de 2 coșuri de grătar articulate sau de un grătar de gătit cu găuri mici. Coșurile pentru grătar cu balamale sunt vândute la magazinele de articole pentru grătar; alegeți unul cu mânere care să se potrivească în grătarul dvs. De asemenea, puteți utiliza un grătar de gătit (vândut și la magazinele de articole pentru grătar) cu găuri mici.
Dacă utilizați brichete de cărbune, movilați și aprindeți suficiente brichete pentru a acoperi grătarul de foc într-un singur strat solid (veți avea nevoie de aproximativ 75). Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, după 15 până la 20 de minute, întindeți-le peste grătarul de foc într-un singur strat.
Lăsați-i să ardă până la căldura dorită.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită.