Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan

Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan
Cartofii la grătar și sparanghelul cu busuioc și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, cartofi cu piele subțire, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sparanghel Cu Unt De Busuioc-Parmezan, Cartofi Roșii Zdrobiți Cu Busuioc Și Parmezan, și Sparanghel, ciuperci si rosii saut nr. 6 cu busuioc proaspat si parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați oțet, ulei, piper și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inch; se adaugă în tigaie și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Stropiți interiorul unui coș de grătar cu balamale pătrate de 11 sau 12 inci cu spray de ulei de gătit (sau periați ușor cu ulei). Ridicați cartofii din tigaie, rezervând marinada; aranjați într-un singur strat în coș și închideți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel; adăugați sparanghel la marinată în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Stropiți interiorul unui alt coș de grătar cu balamale pătrate de 11 sau 12 inci cu spray de gătit (sau periați ușor cu ulei). Ridicați sparanghelul din marinată, aranjați într-un singur strat în coș și închideți (dacă aveți doar 1 coș, gătiți legumele în ordine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pregătiți grătarul pentru căldură directă (vezi mai jos). Când este fierbinte (vă puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde), setați coșul cu cartofi pe grătar; întoarceți des până când cartofii se rumenesc și se înmoaie când sunt străpunși, 6 până la 8 minute în total. După ce cartofii s-au fiert 5 minute, puneți coșul cu sparanghel pe grătar; întoarceți des până se înmoaie când este străpuns, aproximativ 5 minute. Legumele se suprapun oarecum când întoarceți coșul; agitați-l pentru a le întinde, astfel încât să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți legumele fierte de pe grătar. Aruncați sparanghelul pe o scândură și tăiați-l în bucăți de 2 inci; reveniți la marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați cartofi la marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
8
Feliați subțire frunzele de busuioc; se adaugă la legume în tigaie și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă amestecul pe un platou.
10
Se ornează cu crenguțe de busuioc. Împrăștiați aproximativ jumătate de parmezan peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Se servește cald sau la temperatura camerei; adăugați brânza rămasă și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Note: pentru a găti legume concomitent, aveți nevoie de 2 coșuri de grătar articulate sau de un grătar de gătit cu găuri mici. Coșurile pentru grătar cu balamale sunt vândute la magazinele de articole pentru grătar; alegeți unul cu mânere care să se potrivească în grătarul dvs. De asemenea, puteți utiliza un grătar de gătit (vândut și la magazinele de articole pentru grătar) cu găuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Dacă utilizați brichete de cărbune, movilați și aprindeți suficiente brichete pentru a acoperi grătarul de foc într-un singur strat solid (veți avea nevoie de aproximativ 75). Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, după 15 până la 20 de minute, întindeți-le peste grătarul de foc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2
Lăsați-i să ardă până la căldura dorită.
3
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista