Cartofi La Grătar-Morel Pierogies
Cartofi la gratar-Morel Pierogies ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 36 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de țelină, sare, mai multe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheddar și pierogii de cartofi, Pierogii la grătar și Kielbasa, și Morel & Quinoa Carne De Vită Umplute Cu Bourbon Morel Pan Jus.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați morelele în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a slăbi orice granulație, apoi ridicați-le și tocați grosolan.
Într-un castron mare, combinați făina cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați ouăle și amestecați până când aluatul se reunește.
Transferați pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați scurt până când este moale și netedă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Între timp, gătiți cartofii într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge. Întoarceți cartofii în tigaie și agitați la foc mare pentru a le usca, aproximativ 1 minut. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți cartofii. Mash în lapte, smântână, parmezan și unt. Se amestecă morelele și se condimentează cu sare și piper.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor.
Tăiați aluatul în jumătate și bateți fiecare bucată într-un disc. Pe o suprafață de lucru bine înmuiată, rotiți discurile La runde de 9 inci. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, rotiți 1 rundă la un moment dat până la o grosime de 1/16 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 4 inci, ștampilați 9 runde mai mici. Umeziți ușor marginea de 1 rundă și dollop 1 lingură rotunjită de umplutură de cartofi pe jumătate din ea. Bateți ușor umplutura; pliați aluatul peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună și apăsați marginile pentru a sigila. Puneți deoparte pe un platou cu făină. Repetați cu restul de aluat și umplutură.
Gatiti jumatate din pierogii la un moment dat intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se ridica la suprafata, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe prosoape de hârtie și uscați. Într-un castron mare, aruncați pierogii cu suficient ulei vegetal pentru a acoperi.
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătați pierogii la foc fierbinte, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați frunzele de țelină și grătați până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pierogiile pe un platou și garnisiți cu frunzele de țelină la grătar.
Faceți înainte: pierogii pot fi pregătiți prin Pasul 5 și congelați până la 1 lună. Fierbeți pierogiile congelate pentru aceeași perioadă de timp indicată pentru cele proaspete.
Recomandarea vinului: umplutura bogată și fumurie din aceste pierogii le face folii perfecte pentru un Merlot cu aromă completă, cu taninuri catifelate, cum ar fi seria Columbia Crest Estate din 1994 din statul Washington sau Meerlust din 1995 din Africa de Sud.