Cartofi la gratar-Morel Pierogies ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 36 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de țelină, sare, mai multe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheddar și pierogii de cartofi, Pierogii la grătar și Kielbasa, și Morel & Quinoa Carne De Vită Umplute Cu Bourbon Morel Pan Jus.
Instrucțiuni
1
Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați morelele în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a slăbi orice granulație, apoi ridicați-le și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, combinați făina cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle și amestecați până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați scurt până când este moale și netedă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Între timp, gătiți cartofii într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; se scurge. Întoarceți cartofii în tigaie și agitați la foc mare pentru a le usca, aproximativ 1 minut. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți cartofii. Mash în lapte, smântână, parmezan și unt. Se amestecă morelele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ciuperci Morel
Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați aluatul în jumătate și bateți fiecare bucată într-un disc. Pe o suprafață de lucru bine înmuiată, rotiți discurile La runde de 9 inci. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Pe o suprafață de lucru înmuiată, rotiți 1 rundă la un moment dat până la o grosime de 1/16 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 4 inci, ștampilați 9 runde mai mici. Umeziți ușor marginea de 1 rundă și dollop 1 lingură rotunjită de umplutură de cartofi pe jumătate din ea. Bateți ușor umplutura; pliați aluatul peste umplutură pentru a forma o jumătate de lună și apăsați marginile pentru a sigila. Puneți deoparte pe un platou cu făină. Repetați cu restul de aluat și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Gatiti jumatate din pierogii la un moment dat intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se ridica la suprafata, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați-le pe prosoape de hârtie și uscați. Într-un castron mare, aruncați pierogii cu suficient ulei vegetal pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
10
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătați pierogii la foc fierbinte, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
11
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Adăugați frunzele de țelină și grătați până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Transferați pierogiile pe un platou și garnisiți cu frunzele de țelină la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Faceți înainte: pierogii pot fi pregătiți prin Pasul 5 și congelați până la 1 lună. Fierbeți pierogiile congelate pentru aceeași perioadă de timp indicată pentru cele proaspete.
15
Recomandarea vinului: umplutura bogată și fumurie din aceste pierogii le face folii perfecte pentru un Merlot cu aromă completă, cu taninuri catifelate, cum ar fi seria Columbia Crest Estate din 1994 din statul Washington sau Meerlust din 1995 din Africa de Sud.