Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți cu smântână de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, muștar din cereale integrale, un ardei măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Smântână' n ' cartofi de arpagic, Smântână (ușoară) și cartofi crocanți de arpagic, și Cartofi zdrobiți crocanți cu smântână de arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Frigați cartofii de copt cu frigarui de metal, astfel încât să gătească mai repede și așezați-i direct pe suportul de copt al cuptorului din mijloc timp de 1 oră și 15 minute.
Între timp adăugați smântâna într-un bol cu muștarul cu cereale integrale, sare, piper alb și arpagic tocat, lăsând o linguriță înapoi pentru a stropi deasupra. Amestecați toate ingredientele împreună și împrăștiați peste arpagicul rămas. Dacă nu îl mâncați imediat, păstrați-l acoperit cu folie de plastic la frigider.
Când cartofii sunt gata cu o piele crocantă și moale în interior, scoateți-i din cuptor, scoateți-i de pe frigarui și tăiați o cruce în partea de sus a fiecăruia dintre ei și strângeți-i ușor, astfel încât să se deschidă și așezați-i în castron.
Serviți cartofii cu smântâna de arpagic pe lateral și cereți oamenilor să se ajute singuri.