Cartofi la cuptor cu porumb și crema Mexicana

Cartofi la cuptor cu porumb și crema Mexicana
Cartofii copți cu porumb și crema Mexicana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, semințe de chimen, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, și Creveți și Cotijan Enchiladas cu Salsa Verde și crema Mexicana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pierceți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Gatiti semintele de chimen intr-o tigaie mica la foc mediu 1 minut sau pana cand sunt prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Combinați semințele de chimen și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mediu; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Împărțiți cartofii pe lungime, tăiați, dar nu prin cealaltă parte. Puneți 1/4 cană amestec de porumb în fiecare cartof. Topiți fiecare porție cu 1 lingură crema Mexicana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista