Cartofi la cuptor cu porumb și crema Mexicana
Cartofii copți cu porumb și crema Mexicana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, semințe de chimen, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, Porumb La Gratar, Crema Mexicana & Cilantro Crostini, și Creveți și Cotijan Enchiladas cu Salsa Verde și crema Mexicana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pierceți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Gatiti semintele de chimen intr-o tigaie mica la foc mediu 1 minut sau pana cand sunt prajite.
Combinați semințele de chimen și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mediu; amestecați bine.
Împărțiți cartofii pe lungime, tăiați, dar nu prin cealaltă parte. Puneți 1/4 cană amestec de porumb în fiecare cartof. Topiți fiecare porție cu 1 lingură crema Mexicana.