Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartoful la cuptor cu inelare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți unt, porumb de sâmbure, până la 6 cartofi de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui de bivol și salată de inel de ceapă crocantă cu brânză albastră, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Super Bowl Snacks-Uri: Încărcate La Cuptor Cartofi Cartofi Cip Nachos.
Instrucțiuni
1
Sotează slănina și ceapa împreună într-o oală grea la foc mediu până când slănina este crocantă și ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți grăsimea și aruncați-o.
3
Adăugați suc de roșii rezervat în oală și apoi strecurați roșiile printre degete în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați porumb, cimbru și sare și piper, după gust, și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește. Înjumătățiți cartofii pe lungime și apoi lingurați inelul Tum Ditty peste cartofi. Punctați cu unt, dacă doriți, și așteptați completările.