Cartofi Knish
Cartoful Knish este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 359 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 127 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie din 1 lămâie, sare kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Mini Aperitiv Knish De Cartofi Cu Spanac, Knish De Cartofi Roșii Cu Kale, Praz Și Cremă De Brânză, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat: într-un castron mare combinați făina, praful de copt și sarea și bateți pentru a combina. Într-un castron separat, amestecați împreună oul, uleiul vegetal, sucul de lămâie și apa.
Se toarnă ingredientele umede peste uscat și folosind o lingură de lemn se amestecă până se formează un aluat. Folosind mâinile frământați până când aluatul se unește și este neted, aproximativ 1 minut. Înfășurați bine aluatul cu folie de plastic și lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider. Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de a continua.
Pentru umplutură: într-o oală mare acoperiți cartofii cu apă, condimentați bine cu sare și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cartofii sunt usor perforati cu un cutit, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se usuce câteva minute înainte de a adăuga untul și a zdrobi până aproape neted.
Adăugați scallions și amestecați, apoi condimentați după gust cu sare și piper. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 375 F. tapetați o foaie de copt cu folie sau hârtie pergament.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți-l într-un dreptunghi larg, subțire, cu o grosime mai mică de 1/4 inch. Împărțiți jumătate din umplutură în 4 bile și așezați-le de-a lungul fundului aluatului. Rotiți ușor aluatul în jurul bilelor de umplere, apoi răsuciți și ciupiți aluatul între fiecare bilă. Lăsând un capăt al fiecărui knish deschis, ciupiți aluatul pe capătul opus al knish până când este sigilat și așezați partea sigilată knish în jos pe foaia de copt și apăsați ușor pe partea de sus pentru a forma o rolă scurtă, ghemuită. Repetați cu aluatul rămas și umplutura, apoi periați tricoturile cu ou bătut.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute.