Cartofi franțuzești cu Creme Fraiche
Cartofi franțuzești cu Creme Fraiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 311 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, Creme fraiche, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi rosii cu hrean si CR, Cartofi Cu CR Si Caviar, și Piure de cartofi rosii cu CR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați usturoiul peste tot în interiorul unui vas de copt de 3 litri, apoi tocați-l. Ungeți vasul cu aproximativ 1/2 lingură de unt.
Feliați cartofii cu grosimea de aproximativ 1/8 inch (o mandolină funcționează bine).
Combinați într-o cratiță mare cu usturoiul tocat, restul de 2 1/2 linguri unt, jumătate și jumătate, Creme fraiche, făină, cimbru, Buzdugan, 2 1/2 lingurițe sare și piper după gust. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând, până când amestecul se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute. Amestecați arpagicul și transferați amestecul în vasul de copt pregătit, agitând-l pentru a distribui cartofii uniform.
Coaceți, neacoperite, până când cartofii sunt furculiță-licitație, aproximativ 1 oră 5 minute, ocazional spooning o parte din lichid peste partea de sus.
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Puteți face, de asemenea, cartofii franțuzești în ramekine individuale; coaceți aproximativ 40 de minute.
Fotografie realizată de Con Poulos