Cartofi franțuzești cu Creme Fraiche

Cartofi franțuzești cu Creme Fraiche
Cartofi franțuzești cu Creme Fraiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 311 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sare și piper kosher, Creme fraiche, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi rosii cu hrean si CR, Cartofi Cu CR Si Caviar, și Piure de cartofi rosii cu CR pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați usturoiul peste tot în interiorul unui vas de copt de 3 litri, apoi tocați-l. Ungeți vasul cu aproximativ 1/2 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Feliați cartofii cu grosimea de aproximativ 1/8 inch (o mandolină funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Combinați într-o cratiță mare cu usturoiul tocat, restul de 2 1/2 linguri unt, jumătate și jumătate, Creme fraiche, făină, cimbru, Buzdugan, 2 1/2 lingurițe sare și piper după gust. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând, până când amestecul se îngroașă ușor, 1 până la 2 minute. Amestecați arpagicul și transferați amestecul în vasul de copt pregătit, agitând-l pentru a distribui cartofii uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
BuzduganBuzdugan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Coaceți, neacoperite, până când cartofii sunt furculiță-licitație, aproximativ 1 oră 5 minute, ocazional spooning o parte din lichid peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Se lasă să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
6
Puteți face, de asemenea, cartofii franțuzești în ramekine individuale; coaceți aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista