Cartofi franțuzești cu brânză

Cartofi franțuzești cu brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Cu Brânză Franțuzească, Brânză Cartofi Franțuzești, și Cartofi franțuzești cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți 2 linguri de unt; se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Într-un Uns 1-1/2-qt. vas de copt, aranjați jumătate din cartofi, ceapă și piper verde în straturi; acoperiți cu jumătate din sos. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Topiți untul rămas; combinați cu pesmet și presărați peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți, neacoperit, cu aproximativ 40 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se presară cu brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista