Cartofi Fierti

Cartofi Fierti
Cartofii înăbușiți durează în jur 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 213 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi fierți greci, fasole verde și dovlecei, Anghinare înăbușită cu cartofi, morcovi și praz (Anginares Politi), și Pui mediteranean, feta și înveliș de ierburi cu cartofi înăbușiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și sotati usturoiul și ceapa până se înmoaie. Se amestecă roșia și se gătește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se amestecă cartofii și rutabaga. Condimentează cu oregano, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
RutabagaRutabaga
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se toarnă bulionul și se fierbe. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți 15 minute sau până când cartofii și rutabaga sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
RutabagaRutabaga
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista