Cartofi feliați cu slănină și pătrunjel
Cartofii feliați cu slănină și pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 1,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 347 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Cartofi crocanți cu slănină, usturoi și pătrunjel, Cartofi crocanti cu Bacon, usturoi si patrunjel, și Cartofi prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri. Se aduce la fierbere la foc mare, se adaugă 1 lingură de sare și se reduce la fierbere ușoară. Gatiti pana cand cartofii sunt doar fragezi cand sunt perforati cu un cutit. Nu gătiți prea mult.
Se scurge, se răcește și se transferă într-un castron.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați oțetul, zahărul și sarea rămasă într-o cratiță mică și puneți la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Stropiți peste cartofi și aruncați ușor pentru a acoperi.
Se sotează slănina într-o tigaie mare așezată la foc mediu-mic, amestecând frecvent până se rumenesc și se rumenesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie, lăsând un strat subțire de grăsime de slănină în tigaie.
Călește ceapa în tigaie cu grăsimea de slănină rezervată până devine translucidă, dar nu se rumeneste.
Se toarnă bulionul de vită și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până se reduce la jumătate; aproximativ 20 de minute.
Se toarnă amestecul de bulion peste cartofi și se presară cu slănină și pătrunjel tocat. Se amestecă ușor și se servește imediat.