Cartofi dulci și păstârnac
Cartofii dulci și păstârnacul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Păstârnac Și Cartofi Dulci, Usturoi zdrobit cartofi dulci și păstârnac, și Cartofi dulci prăjiți cu arțar și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii dulci pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în patru bucăți, apoi în 3-in. felii.
Tăiați păstârnacul în sferturi, apoi în 3-in. bucăți.
Așezați cartofii, păstârnacul și ceapa într-un 3-qt. vas de copt sigur pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 1 până la 1-1 / 2 minute; se amestecă. Acoperiți și gătiți cu 30 de secunde mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi.
Transfer la două 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperite, la 425 de minute timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.