Cartofi dulci și coacere cu spanac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., cartofii dulci și spanacul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 611 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1302 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, cățel de usturoi, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci Spanac Coace, Cartofi Dulci, Spanac Și Coacere De Năut, și Mic dejun albus de ou coaceți cu cartof dulce spiralizat și spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți smântâna, usturoiul și crenguțele de ierburi într-o cratiță mică și aduceți încet chiar sub fierbere. Opriți focul, condimentați și lăsați la infuzat.
Puneți spanacul într-o strecurătoare, turnați peste un ibric cu apă clocotită și lăsați să se scurgă câteva minute. Apoi stoarceți cât mai multă apă posibil. Condimentează cu sare, piper și nucșoară proaspăt rasă.
Ungeți generos un vas rezistent la cuptor cu unt și întindeți jumătate din feliile de cartof dulce pe fund. Se acoperă cu un strat de spanac, apoi cartoful rămas.
Se toarnă peste amestecul de smântână, printr-o sită pentru a îndepărta usturoiul și ierburile, apoi se presară cu brânză.
Coaceți timp de 45-55 de minute până devin aurii și fragede.
Între timp, dacă serviți cotletele, încălziți o tavă sau o tigaie și tocați mărunt frunzele din crenguța de plante. Frecați cotletele cu uleiul și puțin condiment, apoi grătați sau prăjiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte după bunul plac. Lăsați coacerea și cotletele dacă serviți, să se odihnească timp de 5 minute, apoi serviți cu o salată verde mare.