Cartofi dulci și coacere cu spanac

Cartofi dulci și coacere cu spanac
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., cartofii dulci și spanacul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 611 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1302 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, cățel de usturoi, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci Spanac Coace, Cartofi Dulci, Spanac Și Coacere De Năut, și Mic dejun albus de ou coaceți cu cartof dulce spiralizat și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți smântâna, usturoiul și crenguțele de ierburi într-o cratiță mică și aduceți încet chiar sub fierbere. Opriți focul, condimentați și lăsați la infuzat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Puneți spanacul într-o strecurătoare, turnați peste un ibric cu apă clocotită și lăsați să se scurgă câteva minute. Apoi stoarceți cât mai multă apă posibil. Condimentează cu sare, piper și nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Ungeți generos un vas rezistent la cuptor cu unt și întindeți jumătate din feliile de cartof dulce pe fund. Se acoperă cu un strat de spanac, apoi cartoful rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se toarnă peste amestecul de smântână, printr-o sită pentru a îndepărta usturoiul și ierburile, apoi se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Coaceți timp de 45-55 de minute până devin aurii și fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, dacă serviți cotletele, încălziți o tavă sau o tigaie și tocați mărunt frunzele din crenguța de plante. Frecați cotletele cu uleiul și puțin condiment, apoi grătați sau prăjiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte după bunul plac. Lăsați coacerea și cotletele dacă serviți, să se odihnească timp de 5 minute, apoi serviți cu o salată verde mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista