Cartofi dulci și ceapă prăjite la cuptor

Cartofi dulci și ceapă prăjite la cuptor
Cartofii dulci prăjiți la cuptor și ceapa este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, oso, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor, și Cartofi Dulci Prăjiți Cu Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați toate ingredientele într-un vas de copt de 13 x 9 inci, aruncând pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista