Cartofi dulci și ardei ușor cu ouă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și garnitură vegetariană? Hash ușor de cartofi dulci și ardei cu ouă ar putea fi o rețetă super de încercat. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de ardei gras, cartof dulce, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi, piper și Chorizo Hash cu ouă prăjite, Shishito ardei cartofi Hash cu ouă prăjite, și Prăjituri de cartofi cu ouă prăjite și curcan-ardei roșu Hash.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă rece și sărată. Se aduce la fierbere la foc mare și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Se adaugă cartofii scursi și se întinde într-un strat uniform. Gatiti pana se rumeneste bine pe prima parte, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardei și ceapă și aruncați cu o lingură de lemn pentru a combina. Continuați să gătiți, permițând fundul legumelor să se rumenească. Întoarceți legumele și aruncați-le cu o lingură de lemn pentru a expune noi secțiuni pe fundul tigaiei până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 10 minute în total. Se amestecă frunzele de cimbru și sosul fierbinte, se gătește până se parfumează (aproximativ 30 de secunde) și se condimentează după gust cu sare și piper.
Faceți patru puțuri superficiale pe suprafața hash-ului și rupeți un ou în fiecare.
Se presară sare și piper.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când ouăle abia sunt setate, dar încă curg, aproximativ 5 minute.