Cartofi Dulci-Sfeclă Hash
Cartofi dulci-sfeclă Hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 102 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Hash de sfeclă și cartofi, Hash De Cartofi Dulci, și Hash De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați cartofii dulci tăiați și sfecla cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți până când legumele sunt aurii, aproximativ 25 până la 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute.
Între timp, într-o tigaie medie la foc mediu-mic, adăugați slănina și dați grăsimea până când slănina este crocantă.
Adăugați ceapa și condimentați cu sare și continuați să gătiți până când ceapa începe să se caramelizeze și să devină aurie, aproximativ 10 minute.
Adăugați cartofii dulci prăjiți și sfecla în tigaie și amestecați pentru a combina gătitul încă 5 minute. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar și serviți imediat.