Cartofi dulci prăjiți și zdrobiți
Cartofii dulci prăjiți și zdrobiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cartofi dulci, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Aurii Zdrobiți, Cartofi Dulci Condimentați Zdrobiți, și Cartofi Prăjiți Zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucăți de cartofi dulci într-o tigaie mare unsă; stropiți cu ulei de măsline.
Se presară sare și piper; aruncă bine.
Întindeți bucăți de cartofi dulci într-un singur strat. Prăjiți la 400 timp de 30 până la 40 de minute sau până când cartofii dulci sunt foarte fragezi și prăjiți ca aspect, amestecând ocazional.
Transferați cartofii dulci prăjiți într-un castron mare cât este încă cald; adăugați unt și piure cu un tocător de cartofi.
Adăugați zahăr jumătate și jumătate și brun; se pasează până devine pufos.
Transferați cartofii dulci prăjiți într-un cuptor olandez sau o cratiță mare; adăugați unt și piure. Acoperiți și răciți peste noapte. Înainte de servire, lăsați amestecul de cartofi dulciadevărat să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
Adăugați zahăr jumătate și jumătate și brun; gatiti la foc mic pana se incalzeste bine, zdrobind pana devine pufos.