Cartofi dulci prăjiți cu Gremolata
Nevoie de o garnitură fără lactate? Cartofii dulci prăjiți cu Gremolata ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare și piper, unt întins și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci, Cartofi Dulci Prăjiți, și Cartofi Dulci Prăjiți La Cuptor.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea la foc mediu, combinați pancetta și uleiul. Gatiti, amestecand, timp de 1 pana la 2 minute. Aruncați cartoful dulce în pancetta. Gatiti, fara a amesteca, aproximativ 10 minute sau pana cand bucatile de cartof dulce se rumenesc pe fund. Folosind clești, întoarceți și gătiți timp de 6 până la 10 minute mai mult sau până când se înmoaie și se rumenesc pe cealaltă parte.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte. Într-o altă tigaie, topiți untul la foc mediu până la barbotare. Amestecați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până se rumenesc și crocante (nu le lăsați să ardă).
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie. Condimentați după gust cu sare (amintiți-vă, slănina poate fi sărată) și piper proaspăt măcinat. Răzuiți amestecul de pesmet peste amestecul de cartofi dulci și aruncați pentru a combina.