Cartofi dulci prăjiți cu fenicul
Cartofi dulci prăjiți cu fenicul este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, cartofi dulci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul, Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, și Fenicul prăjit cu roșii, măsline și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron, aruncați bucățile de cartofi dulci și pene de fenicul cu uleiul de măsline, zahărul brun și buzduganul; condimentează cu sare și piper.
Întindeți legumele într-o tigaie mare antiaderentă. Prăjiți aproximativ 1 oră, amestecând ocazional, până când cartofii dulci și feniculul sunt fragede și caramelizate.
Transferați-le într-un platou, presărați blaturile de fenicul și serviți.
Faceți înainte: legumele prăjite pot fi refrigerate peste noapte. Reîncălziți într-un cuptor de 400 înainte de servire.
Note: pe porție: Calorii 211 kcal, grăsimi totale 2 gm, grăsimi saturate 1 gm