Cartofi Dulci Prăjiți

Cartofi Dulci Prăjiți
Cartofii dulci prăjiți sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, fulgi de piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Dulci Prăjiți, Cartofi Dulci Prăjiți, și Năut Prăjit Și Condimentat Și Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Măcinați grosolan coriandru, fenicul, oregano și fulgi de ardei roșu într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil. Se amestecă împreună condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CoriandruCoriandru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CafeaCafea
FeniculFenicul
CondimenteCondimente
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Tăiați cartofii pe lungime în pene de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Aruncați pene cu ulei și condimente într-o tigaie mare și prăjiți în mijlocul cuptorului 20 de minute. Întoarceți pene cu o spatulă și prăjiți până se înmoaie și ușor aurii, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista