Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru

Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru
Cartofii dulci la grătar cu var și coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 621 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper, piper cayenne, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru, Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var, și Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var.

Instrucțiuni

1
Se pune într-o oală cu apă și se fierbe până se înmoaie furculița; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof pe lungime în optimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți un grătar la mediu sau puneți o tigaie din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se amestecă 1 lingură de sare, coaja de tei și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Ungeți pene de cartofi cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc pe toate părțile (inclusiv pielea) și tocmai gătite, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se transferă într-un platou; condimentați imediat cu amestecul de sare și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Fotografie de Steve Giralt
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista