Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru

Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru
Cartofii dulci la grătar cu var și coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 621 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper, piper cayenne, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru, Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var, și Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var.

Instrucțiuni

1
Se pune într-o oală cu apă și se fierbe până se înmoaie furculița; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof pe lungime în optimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți un grătar la mediu sau puneți o tigaie din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se amestecă 1 lingură de sare, coaja de tei și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți pene de cartofi cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc pe toate părțile (inclusiv pielea) și tocmai gătite, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se transferă într-un platou; condimentați imediat cu amestecul de sare și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Fotografie de Steve Giralt
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista