Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru
Cartofii dulci la grătar cu var și coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 621 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper, piper cayenne, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Cartofi dulci la grătar cu var și coriandru, Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var, și Cartofi dulci la grătar cu vinetă de coriandru de var.
Instrucțiuni
Se pune într-o oală cu apă și se fierbe până se înmoaie furculița; lasa sa se raceasca. Feliați fiecare cartof pe lungime în optimi.
Preîncălziți un grătar la mediu sau puneți o tigaie din fontă la foc mediu.
Se amestecă 1 lingură de sare, coaja de tei și cayenne într-un castron mic.
Ungeți pene de cartofi cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se rumenesc pe toate părțile (inclusiv pielea) și tocmai gătite, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Se transferă într-un platou; condimentați imediat cu amestecul de sare și presărați coriandru.
Fotografie de Steve Giralt