Cartofi dulci la grătar cu unt de portocale-ghimbir
Cartofi dulci la grătar cu unt de portocale-ghimbir este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți apă, cartofi dulci portocaliu închis, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Scoici De Mare Cu Unt Brun Cu Cartofi Dulci De Ghimbir Ww, Melasă și cartofi dulci la grătar cu portocale, și Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În vasul de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci, așezați cartofii dulci și apa. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 4 până la 6 minute sau doar până se înmoaie; scurgere.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; pus deoparte.
Așezați cartofii pe grătar. Gatiti neacoperit la foc mediu 3-5 minute, intorcand frecvent si periand cu amestec de unt, pana cand cartofii sunt fragezi si usor rumeniti.