Cartofi dulci la cuptor
Cartofii dulci la cuptor ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 377 de calorii . Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați stafide, zahăr brun, igname și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor spoonacular de 59% , acest fel de mâncare este solid. Încercați cartofi dulci la cuptor cu cartofi prăjiți pentru micul dejun , lasagna cu cartofi dulci How Sweet It Is și salata de rucola cu crutoane de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în jumătate pe lungime, apoi în bucăți de 5 cm.
Așezați într-o tavă pătrată de copt de 20 cm, neunsă.
Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale, zahărul, stafidele, untul, amidonul de porumb și sarea. Gătiți la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă și face bule. Gătiți și amestecați încă 2 minute.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 20 de minute sau până face bule.