Cartofi Dulci Hasselback
Hasselback cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 160 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 86 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți frunze de cimbru, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}, Cartofi Dulci Hasselback, și Rețetă De Cartofi Dulci Hasselback pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Faceți o serie de felii de 1/8 inci de-a lungul fiecărui cartof, feliind 2/3 din drum.
Amestecați împreună untul, uleiul, cimbrul, usturoiul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un bol mic. Frecați cartofii peste tot cu amestecul, intrând între felii.
Așezați pe foaia de copt și prăjiți până când centrul cartofilor este fraged și exteriorul este crocant, 50 de minute până la 1 oră. La jumătatea timpului de prăjire, scoateți cartofii din cuptor și treceți ușor o furculiță peste vârfurile cartofilor, folosind o presiune ușoară, pentru a ventila feliile și a le separa una de cealaltă.
Între timp, amestecați iaurtul și scallions cu un vârf de sare și un vârf de piper.
Serviți sosul cu cartofii.
Pe porție: Calorii: 150; grăsime totală 4 grame; grăsimi saturate: 2 grame; proteine: 4 grame; carbohidrați totali: 24 grame; zahăr: 8 grame; fibră: 4 grame; Colesterol: 10 miligrame; Sodiu: 260 miligrame