Cartofi Dulci Glazurați Cu Whisky
Whiskey-glazurate cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mere, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Glazurați Cu Whisky, Cartofi dulci glazurați cu nuci pecan de whisky, și Cartofi dulci glazurați cu nuci pecan de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt (nu străpungeți) și coaceți 30 până la 40 de minute. Strângeți ușor cartofii: dacă sunt ușor moi, sunt gata.
Prăjiți ușor nucile pecan într-o tigaie medie la foc mare, agitând tigaia ocazional, aproximativ 3 minute.
Adăugați untul, apoi reduceți focul la mediu și amestecați agave, scorțișoară, nucșoară și cayenne; lăsați să fiarbă 4 până la 5 minute.
Adăugați whisky - ul și 1/2 linguriță de sare; mai fierbeți încă 5 minute.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 inci.
Scoateți coaja din cartofii dulci și tăiați transversal în felii groase de 1/2 inci. Aranjați feliile de cartof dulce și mere în tigaia pregătită, alternând.
Se toarnă amestecul de whisky-pecan deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 15 minute.
Scoateți folia și ungeți blatul cu sosul de whisky care este colectat în partea de jos a tigaiei; continuați să coaceți până când merele sunt moi și glazurate, încă aproximativ 18 minute.