Cartofi Dulci Glazurați Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci glazurați cu portocale. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 260 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc glazurată cu portocale cu cartofi dulci, Chile - cartofi dulci glazurați cu scorțișoară și portocală, și Piept de pui fript cu glazură portocalie cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1 inch; aranjați într-un singur strat în 2 vase de copt ușor unse de 13 x 9 inch.
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 5 ingrediente; se toarnă peste cartofi. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când furculița este fragedă. Descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când glazura devine siropoasă.
Faceți înainte: acoperiți și răciți cartofii fierți până la 1 zi. Pentru a reîncălzi, lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Coaceți, acoperit cu folie, la 350 timp de 20 de minute.
Adus la masă de autorii cărților de bucate Matt Lee și Ted Lee (adaptat din Lee Bros.Simple Fresh Southern cookbook).