Cartofi dulci glazurați cu marmeladă și ghimbir

Cartofii dulci glazurați cu marmeladă și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 212 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, cartofi dulci, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de ceai de portocale, Marmeladă de citrice-ficat de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă, și Carne de porc cu crustă de Pecan cu marmeladă de ceapă roșie și cartofi dulci prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați portocala necojită în jumătate prin tulpină, apoi transversal în felii groase de 1/4 inch, aruncând bucățile de capăt și semințele.
Într-un castron mare, amestecați 1/3 cană marmeladă, 1/2 cană coniac (1/3 cană dacă folosiți igname), unt, ghimbir și 1/2 linguriță sare.
Adăugați cartofi dulci și amestecați pentru a acoperi. Aranjați feliile în rânduri într-un singur strat, suprapunându - le ușor, într-o caserolă superficială de 3 litri (cum ar fi un 9-x 13-in. vasul de copt), intercalând uniform feliile de portocală pe tot parcursul.
Stropiți oricare dintre amestecul de coniac rămas peste cartofii dulci. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 (350 dacă coaceți cu un curcan la acea temperatură) până când cartofii dulci sunt fragede când sunt străpunși, 50 până la 60 de minute.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/3 cană de marmeladă și 1 lingură de coniac. Descoperiți cartofii dulci și periați amestecul de marmeladă uniform deasupra. Se fierbe 6 inci de la căldură până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Adăugați mai multă sare după gust.