Cartofi Dulci Glazurați Cu Arțar

Cartofi Dulci Glazurați Cu Arțar
Cartofii dulci glazurați cu arțar sunt un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, scorțișoară măcinată, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci Glazurați Cu Arțar, Cartofi Dulci Glazurați Cu Arțar, și Cartofi Dulci Glazurați Cu Arțar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți cartofii dulci din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 12 minute). Se amestecă zahărul și ingredientele rămase. Se amestecă cartofii dulci; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista