Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil
Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 255 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miso, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 884 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil, Piei de cartofi dulci umplute cu Chorizo cu slănină de susan negru fragile, și Bacon De Susan Negru Fragil.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu un siliconcoacere sau hârtie pergament.
Gătiți slănina într-un skilletover mediu antiaderent la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și slănina începe să fie crocantă.
Transferați slănina într-o sită așezată peste un miccastron; rezervați picături.
Întoarceți slănina, 1 lingură de picături,zahăr și semințe de susan în aceeași tigaie. Gătiti la foc mediu, amestecând frecvent, până când zahărulîntoarce culoarea ciocolatei cu lapte, aproximativ5 minute.
Transferați amestecul în preparatfoaie de copt și folosiți o spatulă pentru a se întinde uniform; lasa sa se raceasca. Rupe fragil în shards.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt căptușită cu folie. Prăjitpână la licitație, 45-55 de minute.
Lăsați să stea până se răceștesuficient de manevrat.
Feliați cartofii pe jumătate pe lungime.Lucrând peste un castron mare, scoateți carnea din 8 jumătăți, lăsând un strat gros de 1/2"în interiorul pielii.
Așezați jumătățile de cartofi pe aceeași folie căptușităfoaie de copt. Scoateți carnea din restul de 4 jumătăți; aruncați piei. Mash carne cu und; adăugați ouă, unt, miso și gingerand se amestecă până când amestecul este neted. Lingură orpipe de umplere în piei rezervate. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Coaceți cartofii până când blaturile sunt ușor umplute și se rumenesc, 30-35 de minute(cartofii vor dura mai mult dacă au fost răciți). Top cartofi cu șuncă-sesammici și scallions.