Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofii dulci de două ori coapte necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. Această garnitură are 185 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și cartofi dulci de două ori coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Frecați cojile de cartofi dulci cu ulei de salată. Înfășurați cartofii în folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Între timp, într-un castron mare combinați crema de brânză, zahărul brun, margarina, vanilia, sarea și piperul.
Tăiați cartofii în jumătate și scoateți carnea în castron cu celelalte ingrediente.
Se amestecă bine și se pliază în nuci. Se amestecă amestecul în piei de cartofi.
Coaceți timp de 5 minute sau până când se încălzește.