Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci coapte de două ori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, creme fraiche, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și cartofi dulci de două ori coapte.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se înmoaie, 45 până la 50 de minute.
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți cu grijă carnea, având grijă să nu deteriorați pielea. Orez carnea într-un ricer așezat peste un castron.
Aduceți smântâna grea și piureul chipotle la foc mic la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă smântâna caldă, untul, creme fraiche și 1/2 cană de sirop de arțar în amestecul de cartofi dulci până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Pulverizați vasul de copt cu spray de gătit. Umpleți fiecare dintre piei cu amestecul de cremă, așezați-o înapoi pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc.
Scoateți cartofii într-un platou și stropiți vârfurile fiecăruia cu siropul de arțar rămas.