Cartofi Dulci De Două Ori Coapte

Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci coapte de două ori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, creme fraiche, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și cartofi dulci de două ori coapte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se înmoaie, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți cu grijă carnea, având grijă să nu deteriorați pielea. Orez carnea într-un ricer așezat peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Aduceți smântâna grea și piureul chipotle la foc mic la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă smântâna caldă, untul, creme fraiche și 1/2 cană de sirop de arțar în amestecul de cartofi dulci până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Pulverizați vasul de copt cu spray de gătit. Umpleți fiecare dintre piei cu amestecul de cremă, așezați-o înapoi pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți cartofii într-un platou și stropiți vârfurile fiecăruia cu siropul de arțar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista