Cartofi Dulci De Două Ori Coapte

Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii dulci coapte de două ori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, creme fraiche, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și cartofi dulci de două ori coapte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați cartofii pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se înmoaie, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți cu grijă carnea, având grijă să nu deteriorați pielea. Orez carnea într-un ricer așezat peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Aduceți smântâna grea și piureul chipotle la foc mic la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă smântâna caldă, untul, creme fraiche și 1/2 cană de sirop de arțar în amestecul de cartofi dulci până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Pulverizați vasul de copt cu spray de gătit. Umpleți fiecare dintre piei cu amestecul de cremă, așezați-o înapoi pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Scoateți cartofii într-un platou și stropiți vârfurile fiecăruia cu siropul de arțar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista