Cartofi dulci cu unt Ancho Chile
Cartofii dulci cu unt Ancho Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 561 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cidru de mere, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la gratar cu miere-Ancho Chile unt, Crupe De Cheddar Alb Cu Unt Ancho Chile, și Lămâie-Pui Ancho Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cartofii dulci în felii rotunde de 1/4 inch.Aranjați cartofii într-un vas de copt ușor uns.
Amestecați zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, untul topit și cidrul într-un bol.
Presărați fiecare strat de cartofi cu amestecul.
Acoperiți cu folie și coaceți la 325 grade F timp de aproximativ 35 de minute sau până aproape moale.
Într-un alt castron amestecați untul moale, siropul de arțar, pudra de chile și sarea și piperul.
Scoateți folia și turnați amestecul de unt de chile și continuați să coaceți încă 15 minute până la culoarea aurie. Păstrați cald.