Cartofi Dulci Cu Cardamom Bătut
Cartofii dulci cu Cardamom bătut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 479 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cardamom măcinat, sare și piper, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cardamom Piure De Cartofi Dulci, Cartofi Dulci Prăjiți Cu Cardamom Portocaliu, și Piure de cartofi dulci cu ghimbir, Cardamom și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Înțepați cartofii dulci cu o furculiță.
Coaceți timp de 1 oră sau până se înmoaie; reduceți temperatura cuptorului la 250 grade F (120 grade C).
Scoateți carnea de cartof din piei și puneți-o într-un bol de amestecare. Bateți încet untul și cardamomul. Bateți până când cartofii sunt netezi și pufoși; condimentează cu sare și piper alb. Păstrați cald în cuptor.
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți 1 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați 1/2 din șalotă în ulei și prăjiți până când sunt crocante.
Transferați șalotele, folosind o lingură cu fante, pe un prosop de hârtie; condimentează cu sare. Repetați procesul până când toate șalotele sunt prăjite.
Garnisiți blatul de cartofi cu șalotă.