Cartofi dulci cu boabe pufoase Curry
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Cartofii dulci cu boabe pufoase curry ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper cayenne, boabe umflate, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Conopidă curry cu cuscus israelian și cereale, Cartofi Dulci Curry, și Piure De Cartofi Dulci Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un castron mediu, combinați uleiul de măsline cu siropul de arțar, pudra de curry și cayenne și condimentați cu sare.
Adăugați boabele umflate și amestecați pentru a acoperi.
Se întinde într-un strat uniform pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și se coace, amestecând de două ori, până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute; amestecul va fi crocant pe măsură ce se răcește. Rupe orice smocuri mari.
Înjumătățiți cartofii pe lungime și scoateți carnea, lăsând un perete subțire de carne pe 4 dintre jumătăți. (Aruncați restul de 4 cochilii goale.) Se pasează carnea de cartof cu untul și se condimentează cu sare. Puneți amestecul înapoi în coji și coaceți până la fierbinte, aproximativ 15 minute.
Transferați cartofii în farfurii și presărați cu unele dintre boabele umflate.
Serviți imediat, trecând boabe suplimentare umflate la masă.