Cartofi dulci condimentați și pâine prăjită cu Broccoli

Cartofi dulci condimentați și pâine prăjită cu Broccoli
Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chile thailandeze, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Boluri de cartofi dulci prăjiți, Broccoli și naut, Salată caldă de cartofi dulci prăjiți și Broccoli rabe cu vinetă de scorțișoară-arțar, și Supă de cartofi dulci și rozmarin cu pâine prăjită cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Combinați cartoful dulce, chile (dacă utilizați) suc de portocale și 1 cană de apă într-o cratiță mică; condimentează cu sareși piper. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când cartoful dulce este foarte moaleși lichidul s-a evaporat,20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Cartofi DulciCartofi Dulci
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se pasează.
3
Lasă să se răcească ușor.
4
Faceți înainte: piureul de cartofi dulci poatefi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
1
Se incalzeste cuptorul la 425 F. amestecati broccoli si 2 linguri de ulei pe tava de copt arimmed;se condimentează cu sare șipiper. Prăjiți până se înmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
3
Între timp, periați ambele părți ale pâinii cu 2 linguri de ulei în total și prăjiți pe o foaie de copt până se rumenesc, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Aruncați broccoli, nuci, suc de lămâie, jumătate de busuioc și mentă și restul de 4 linguri de ulei într-un castron mare; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MentăMentă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Răspândiți toasturile cu cartofi dulci, cu partea de susamestec de broccoli și busuioc rămas și menta și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Sare De MareSare De Mare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
MentăMentă
6
Tăiați în bucăți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista