Cartofi Dulci Bătuți

Cartofi Dulci Bătuți
Cartofii dulci bătuți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucșoară, bulion de pui, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Bătuți, Cartofi Dulci Bătuți, și Cartofi Dulci Bătuți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii dulci, morcovii și cuburile de bulion într-o oală mare și grea și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Apoi reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 6 linguri de lichid de gătit și puneți-l într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Folosind un mixer, bateți legumele cu lichidul de gătit rezervat și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți imediat sau reîncălziți într-un cazan dublu sau, acoperit, într-un cuptor de 177° timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
CuptorCuptor
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista