Cartofi dulci Anna cu ghee condimentat

Cartofi dulci Anna cu ghee condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci Anna cu Ghee condimentat. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 884 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați igname de granat, păstăi de cardamom, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Cu Condimente Indiene Anna, Cartofi Dulci Anna, și Cartofi Dulci Anna Cu Prune.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Curățați cartofii dulci și feliați-i nu mai groși de 1/16 inci grosime folosind o mandolină (aceasta este cea pe care o folosesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați o tigaie din fontă de 10 inci cu ghee condimentat. Aranjați feliile de cartof dulce în cercuri concentrice suprapuse într-un singur strat pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Periați-le cu ghee topit și continuați să stratificați cartofii dulci rămași în cercuri suprapuse, perindând fiecare strat cu ghee, până când ați epuizat tot cartoful dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
GheeGhee
4
Stropiți ghee-ul rămas peste cartofii dulci.Acoperiți cartofii dulci cu o bucată de hârtie pergament suficient de mare pentru a suprapune marginile tigaiei cu aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați o altă tigaie din fontă sau un vas greu, rezistent la cuptor, pe hârtia pergament pentru a apăsa cartofii dulci și a promova gătitul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți timp de 40 de minute, apoi îndepărtați greutatea și hârtia pergament și coaceți încă 5 minute sau până când cartofii dulci devin fragezi și cedează complet când sunt străpunși de o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați în pene și serviți cald.Dacă doriți să vă pregătiți propriul ghee condimentat în loc să cumpărați kibbeh tradițional Niter (disponibil aici), începeți simplu prin plasarea untului într-o tigaie largă din oțel inoxidabil la foc mic. Aruncați condimentele. Pe măsură ce untul se topește, va elibera o spumă fină. Îndepărtați spuma și aruncați-o. Continuați să topiți untul până când își eliberează toată spuma, aproximativ 30 de minute, iar solidele de lapte rămase se așează pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
GheeGhee
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un castron și tapetați strecurătoarea cu muselină de unt (disponibilă aici) și turnați untul topit prin strecurătoarea căptușită cu muselină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați ghee-ul condimentat în borcane individuale și păstrați-l la temperatura camerei într-un dulap întunecat până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista