Cartofi Ducesă
Cartofii ducesei durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 328 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1379 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucșoară, sare, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Ducesă, Cartofi Ducesă, și Cartofi Ducesă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală medie spre mare (3 qt) și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece.
Adăugați câteva lingurițe de sare în apă. Aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede (dinții unei furculițe se străpung ușor), aproximativ 20-25 de minute.
Topiți untul, Preîncălziți cuptorul: în timp ce cartofii fierb, topiți 2 linguri de unt și dați deoparte. Veți folosi acest unt pentru a acoperi cartofii chiar înainte de a intra în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425.
Scurgeți cartofii și lăsați-i să elibereze abur: când cartofii sunt fierți, scurgeți-i într-o strecurătoare și puneți cartofii înapoi în oala pusă la foc mic. Permiteți-le să elibereze abur pentru un minut sau cam asa ceva.
Se pasează cu unt, apoi cu condimente și smântână, apoi cu sare și gălbenușuri de ou:
Adăugați 2 linguri de unt și zdrobiți cartofii până când untul a fost încorporat.
Adăugați nucșoara, piperul negru, smântâna grea și continuați să zdrobiți cartofii.
Odată ce totul este încorporat, adăugați sare după gust și gălbenușurile de ou.
Continuați să amestecați până când amestecul este neted. Nu exagerați sau cartofii dvs. vor ajunge cu o consistență lipicioasă.
Se țese pe o foaie de copt, se unge cu unt topit: folosind o pungă de conducte cu un vârf mare de stea, se țese cartofii pe o foaie de biscuiți. Alternativ, puteți umple doar o caserolă cu piureul de cartofi și puteți folosi o furculiță pentru a crea o mulțime de vârfuri la suprafață.
Marginile învârtite din formele pungii de tubulatură star-point sau vârfurile de piure de cartofi într-o caserolă se vor rumeni frumos în cuptor. Părțile rumenite au un gust grozav, așa că doriți să le maximizați.
Indiferent dacă faceți porții cu conducte sau o caserolă, vopsiți cartofii cu untul topit.
Se coace în cuptorul 425 F până se rumenesc frumos, aproximativ 20 de minute.