Cartofi Delmonico
Cartofii Delmonico ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 408 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți brânză procesată, smântână, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofii Delmonico ai lui Ma, Delmonico Steak, și Coacere De Cartofi Delmonico.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert, puneți cartofii în apa clocotită.
Lăsați cartofii să gătească până când devin fragede, aproximativ 8 până la 10 minute. Dați cartofii la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Radeți cartofii. Într-un castron mic, combinați 1 linguriță de pătrunjel, 1 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, 1 lingură de ceapă tocată și 1/2 din unt sau margarină. Într-un castron mic separat, combinați smântâna și laptele.
Puneți 1/2 din cartofii răzuți în fundul vasului de copt pregătit.
Presărați amestecul de condimente uscate peste stratul de cartofi.
Se toarnă 1/2 din amestecul de smântână și lapte peste straturile de cartofi și unt. Acoperiți acest strat cu 1/2 cană de brânză procesată răspândită. Repetați procesul de stratificare încă o dată.
Coaceți caserola timp de o oră.